Meet the Taste Live

1.meetthetastelive

Στον υπαίθριο χώρο του Θεματικού Πάρκου “Ξυστρή” θα στηθεί ένα υπαίθριο γαστρονομικό & οινικό testing event.  

Είναι γεγονός από τις διεθνείς πρακτικές, ότι συχνά οι στρατηγικές για τον γαστρονομικό τουρισμό, διεθνώς, συνδέονται με τις ευρύτερες στρατηγικές για την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα.

Μέσα σε ένα ζωντανό και δια δραστικό ζωντανό τηλεοπτικό δίωρο γαστρονομικός πλούτος της περιοχής παρουσιάζονται με την πολύτιμη βοήθεια της Λέσχης Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, μέσα από το τρίπτυχο «τοπικότητα, αυθεντικότητα, ποιότητα». 

Σχολείο Γαστρονομίας

Στα πλαίσια του event θα πραγματοποιηθούν Master Class από αναγνωρισμένους Chef, με στόχο την ανάδειξη των γαστρονομικών θησαυρών της περιοχής, και παρουσίαση από sommelier (σομελιέ) του Οινικού πλούτου της περιοχής.

Παράλληλα με συνεργασία με το Σωματείο Εστίασης & Συναφών επαγγελμάτων «Διόνυσος» Πύργου θα πραγματοποιηθεί «Σχολείο Γαστρονομίας» για την καλύτερη δυνατή ανάδειξη της περιοχής ως Γαστρονομικού προορισμού.

Το Food Festival στα πλαίσια του #RouteLab είναι ένα πάζλ από διάφορες εκδηλώσεις γύρω από την γαστρονομία και θα μπορούν να συμμετάσχουν σ΄ αυτό τόσο επιχειρήσεις και παραγωγοί της γαστρονομίας και του οίνου, όσο και τοπικοί παραγωγοί, ο καθένας με το δικό του περίπτερο. Οι παραγωγοί που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν σ΄ αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να εκθέτουν τα προϊόντα τους, και παράλληλα να τα προβάλλουν, μέσα από την δημοσιότητα της Διοργάνωσης.

Speakers

Ανδρέας Μαστοράκης

Field Support Manager Coffee Island

@κατάκολο

Catch a glimpse!

Scroll to top