Σε διεθνές επίπεδο διατηρείται το έντονο ενδιαφέρον για τον γαστρονομικό τουρισμό και τις προεκτάσεις του (π.χ. χρήση τοπικών προϊόντων, ανάπτυξη βιωματικών εμπειριών), ενώ καταγράφεται αύξηση των πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης που προσφέρουν εκτεταμένη διάχυση ωφελειών. Επίσης, οι νέες γενιές ταξιδιωτών, έχουν υψηλές προσδοκίες για την ποικιλία των εμπειριών.
Co-Founder at www.greekgastronomyguide.gr / Ιδρυτής του προγράμματος Γαστρονομικές Κοινότητες, Συγγραφέας
Owner and sales Manager Of ABELON / Ktima Brintziki Winery and Elis brewery
Marketing & Export Sales Manager at Trikalinos Co